Autor: Aivar Hundimägi • 22. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste lojaalsus oma põhipangale on uinutanud kohaliku fintech-tiigri

Eesti on finantstehnoloogiasektoris jäänud rahulikuks kõrvaltvaatajaks, samal ajal kui Leedust on kujunenud üks maailma finantstehnoloogiakeskusi, väitis Kantar Emor strateegiakonsultant Kristiina Kruuse.
Fintech.
Foto: Shutterstock

Üks põhjus on eestlaste lojaalsus oma põhipangale, aga see pole ainus põhjus. Mida on Leedus tehtud Eestist paremini ja miks hüppab Leedu fintech-tiiger paremini, sellest rääkisime Kristiina Kruusega esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Lisaks avalikustasime esmaspäeva hommikul ühe Eesti ettevõtja ambitsioonika kasvuplaani Euroopas, vahendasime muljeid Kremlis toimunud Eesti ja Venemaa presidendi tippkohtumiselt, tegime kokkuvõtte Eestis esinenud tuntud publitsisti ja mitme populaarse raamatu autori Nassim Nicholas Talebi ettekandest ning rääkisime konkurentsiolukorrast ja lähikuude väljavaadetest automüügis ning kinnisvarahalduses.

Hommikuprogrammi juhtisid Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Kuula värsket "Hommikuprogrammi" Äripäeva raadio podcast'ide keskkonnast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474