Autor: Indrek Kald • 30. august 2021

Kaks digiprojekti, kus Eesti IKT-firmadel on enim võimalusi raha teenida

Vasakul riigikantselei diginõunik Marten Kaevats, paremal saatejuht Indrek Kald.
Foto: Erakogu
"Äritehnoloogia saates" arutlevad Eesti valitsuse diginõunik Marten Kaevats ja Elisa Eesti IT erilahenduste valdkonna juht Priit Maasik, kui keerukas on avalikus sektoris koostöös erasektoriga uusi tehnoloogiaid kasutusele võtta.

Muu hulgas räägime kahest värskest digiriigi projektist, millel on Eesti IKT-äridele kõige suurem ekspordipotentsiaal. Kui palju on aga Eestil võimekust üleilmseid digiinitsiatiive vedada ning vajadusel nõudlust rahuldada? Ja kui Eesti avalik sektor on maailmas esirinnas digitaliseerimisega, siis miks erasektor jääb maha ka paljudest Euroopa riikidest?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052