Autor: Indrek Kald • 11. aprill 2022

Tööjõukriis IKT-sektoris: kui palju töötajaile maksta ning keda üle osta?

Vasakul MeetFranki kaasasutaja Kaarel Holm ja paremal Elisa Eesti värbamisjuht Keishy Margus.
Foto: Äripäev
"Äritehnoloogia saate" teemaks on tööjõukriis ja palgaralli Eesti IKT-sektoris.

Värbamist hõlbustava idufirma MeetFrank kaasasutaja Kaarel Holm ja Elisa Eesti värbamisjuht Keishy Margus arutlevad saates, kui palju ollakse nõus töötajaile maksma, kui paljud ettevõtted on valmis spetsialiste üle ostma, kuidas värvata tehnoloogiainimesi ning mis neid motiveerib. Saadet juhib Indrek Kald.

Kuula saadet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474