9. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elcoteq Tallinn: me ei plaani tootmist Peterburi viia

Elektroonikafirma Elcoteq ei plaani oma tootmist Eestist Peterburi viia. Tallinna kontori sõnul jätkub kõik plaanipäraselt.

Elcoteq Tallinna esinduse sõnul neil plaani tootmist Tallinnast Peterburi viia ei ole. "Kõik läheb plaanipäraselt ning meil pole plaanis tootmist Eestist Peterburi viia. Elcoteqi peakontor saatis kasumihoiatuse, et kogu korporatsiooni majandustulemused olid oodatust madalamad, kuid Elcoteq Tallinna osas on läinud kõik plaanipäraselt ja tulemused saavad olema normis," kummutab Elcoteq Tallinna kommunikatsiooni koordinaator Jaanus Pauts Eesti ja Soome analüütikute väite tootmine Tallinnast Peterburi üle viia.

Lähiajal suuremaid muutusi plaanis pole . " See, mis toimub 2 - 5 aasta pärast, seda on hetkel veel vara ennustada. Üleviimine on puhtalt analüütikute hinnang, meil lähiajal suuri muutusi plaanis pole," lisab Pauts.

1992. aastal Eesti üksuse asutanud Elcoteq on maailma juhtivaid elektroonika allhanketootjaid telekommunikatsioonifirmadele nagu Nokia ja Ericsson, kelle tellimusel valmistatakse nii mobiiltelefone kui võrguseadmeid. Tallinnas on ettevõttel ligi 3500 töötajat kogu kontserni 24 000st. Ungari Pecsi tehase kõrval on tegu Elcoteqi suurima tootmisüksusega Euroopas, mis moodustab Eesti ekspordist umbes viiendiku.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474