18. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLinki uus büroohoone tuleb Ülemiste Citysse

MicroLinki tarbeks rajatakse Ülemiste Citysse 10-korruseline büroohoone, millest MicroLink võtab kasutusele üle 4000 m2 viiel korrusel, teatas firma pressiesindaja.

Ülemiste City juhatuse esimehe Gunnar Kobini sõnul on Eesti suurima IT-firma MicroLinki kolimine Ülemiste Citysse fundamentaalse tähtsusega samm kogu Ülemiste City arengus. "Pea kõigis Ülemiste Cityle sarnastes innovaatilise suunitlusega ärilinnakutes on keegi, kelle ümber kujuneb samalaadsete ettevõtete klaster.," lisas Kobin.

MicroLinki juhatuse esimehe Enn Saare kinnitusel on MicroLinki lähiaastate eesmärk kasvada uutesse tegevusvaldkondadesse ning laieneda geograafiliselt, mis ühtlasi tähendab ka kasvu töötajate arvus. "MicroLinki eesmärgid viisid meid otsuseni leida ettevõttele uus kodu piirkonnas, mis läheks kokku meie ambitsioonidega," sõnas Saar.

Büroohoone ehitab AS Celander, kellega Ülemiste City sõlmis ehituslepingu mahus üle 120 miljoni krooni. MicroLinki hoone valmib 2008. aasta kevadel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052