18. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa Komisjon uurib Rapla veeprojekti

Homme, 19 aprillil, külastab Raplat ja Kehtnat Euroopa Komisjoni Regionaalpoliitika Peadirektoraadi esindus, et kontrollida valdade veeprojekti, teatas Rapla Vallavalitsus.

Rapla maakonda külastab auväärne delegatsioon, mis tutvub Rapla ja Kehtna valdade veeprojekti edenemisega. Osa võtavad Euroopa Komisjoni Regionaalpoliitika Peadirektoraadi, rahandusministeeriumi, keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse esindajad. Eesmärk on saada ülevaade ühtekuuluvusfondi projekti hetkeseisust ja tulemustest ning tutvuda Kehtna reoveepuhastiga.

Tegu on nimelt ühtekuuluvusfondi keskkonnaprojekti "Rapla vee- ja kanalisatsioonirajatised" raames kahe omavalitsuse ühisprojektiga, mis sai alguse 13. oktoobril 2005 aastal ja mille käigus ehitati kokku 10 km veetorustikke ja 24 km reoveetorustikke koos uute pumplatega.

Kehtnasse rajati uus vee- ja reoveepuhasti ning Raplas renoveeriti reoveepuhasti mudatöötlus. Investeeringute kogumaksumus oli 88,6 miljonit eesti krooni, millest ühtekuuluvusfondi toetus moodustas 50 miljonit ning riigi ja omavalitsuste finantseering kokku 38,6 miljonit krooni. ÜF projekti pidulik lõpetamine toimub 30.mai 2007 kell 11.00 Kehtnas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755