22. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman näitab taas Neloneni

Tänu Soome telekanali Nelonen edastusõiguste kehtimahakkamisele Eestis lülitas Starman täna kanali tagasi oma võrku.

Starmani teatel hakkavad Neloneni nägema kõik ettevõtte Tallinna peajaamaga ühendatud piirkonnad. Seega lisandub telekanal kõikide Tallinna, Harjumaa ja Rapla Starmani klientide programmivalikusse, teatas ettevõte.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul on asjaolu, et Nelonen Eestis edastusõiguse hankis, heaks üllatuseks paljudele Eesti televaatajatele. "Lülitasime autoriõigustega seotud õigusaktide muutumise tõttu Neloneni oma võrgust välja kaks kuud tagasi. Õnneks ei möödunud liiga kaua aega kuni kanal oma programmi Eestis edastamiseks vajalikud protseduurid ette võttis," rääkis Hartikainen.

Ettevõtte teatel võetakse lähiajal otsused vastu ka teiste Starmani võrkude osas. "See, milliste võrkude kliendid peale Tallinna peajaamaga ühendatute lähitulevikus Neloneni nägema hakkavad, selgub juba lähipäevil," ütles Hartikainen.

AS Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte. Starmanil on kokku üle 130 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi. AS Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755