9. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WSJ: Yahoo juhtkond lükkab Microsofti kosjad tagasi

Yahoo juhtkond plaanib tagasi lükata Microsofti 44,6 miljardi dollarilise ülevõtupakkumise, kirjutas Wall Street Journal viitega asjade käiguga kursis anonüümsele allikale.

Yahoo juhtkonna arvates püüab Microsoft ära kasutada Yahoo aktsia praegust madalseisu ning firma „varastada”. 1. veebruaril pakkus Microsoft Yahoo aktsiast 31 dollarit, mis eelmise päeva sulgemishinnaga võrreldes tähendas 62% ülekurssi. Yahoo juhtkond leiab, et pakkumine on liiga madal.

WSJ kirjutas, et pakkumisi alla 40 dollari aktsiast Yahoo arutada ei soovi. See tõstaks Microsofti esialgse pakkumise hinda 12 miljardi dollari võrra.

WSJ andmeil teatab Yahoo juhtkond oma seisukoha Microsoftile esmaspäeval kirjalikult. Jätkuvalt kaalutakse võimalikke alternatiive Microsofti pakkumisele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755