• 11.09.08, 12:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

IT-firma prognoosib 20%list käibekasvu

Eesti suurim väikevahendite finantseerimisele ja haldamisele keskendunud 3 Step IT OÜ prognoosib aasta lõpuks enam kui 20-protsendilist käibekasvu, teatas ettevõte.
Heade majandusnäitajateni viivad käesoleval aastal turule toodud uued innovaatilised teenused.
3 Step IT Baltikumi juhi Aivar Krausi sõnul on ligi 260 miljoni krooni suurune käive praegustes Eesti majandustingimustes väga hea näitaja, mis on tulnud suuresti sellest, et 3 Step IT hakkas pakkuma lisaks IT-seadmete finantseerimisele kogu kontorivara liisingut.
3 Step IT Group tegevjuht Artti Aurasmaa peab viimase aja oluliseks suunaks teenusevaliku laienemist. Lisaks IT-seadmetele haldab ja finantseerib 3 Step IT erinevaid ettevõtte väikevahendeid alates kontorimööblist kuni tõstukiteni.
3 Step IT jätkab hoogsat arengut ka Leedus, kus tegutseb tütarettevõte UAB 3 Step IT. Krausi sõnul on olnud areng Leedus planeeritust oluliselt kiirem. „Üks edu põhjus on kindlasti Leedu soodne majanduskliima, aga ka positiivne ettevõtluskeskkonna areng,“ lisas ta.
3 Step IT pakub kliendile mugavat ettevõtte väikevahendite finantseerimist ning unikaalset varade jälgimisteenust. 3 Step IT tegutseb lisaks Eestile veel 8 riigis. 3 Step IT grupi 2007. aasta käive oli 2.5 miljardit krooni.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele