11. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-firma prognoosib 20%list käibekasvu

Eesti suurim väikevahendite finantseerimisele ja haldamisele keskendunud 3 Step IT OÜ prognoosib aasta lõpuks enam kui 20-protsendilist käibekasvu, teatas ettevõte.

Heade majandusnäitajateni viivad käesoleval aastal turule toodud uued innovaatilised teenused.

3 Step IT Baltikumi juhi Aivar Krausi sõnul on ligi 260 miljoni krooni suurune käive praegustes Eesti majandustingimustes väga hea näitaja, mis on tulnud suuresti sellest, et 3 Step IT hakkas pakkuma lisaks IT-seadmete finantseerimisele kogu kontorivara liisingut.

3 Step IT Group tegevjuht Artti Aurasmaa peab viimase aja oluliseks suunaks teenusevaliku laienemist. Lisaks IT-seadmetele haldab ja finantseerib 3 Step IT erinevaid ettevõtte väikevahendeid alates kontorimööblist kuni tõstukiteni.

3 Step IT jätkab hoogsat arengut ka Leedus, kus tegutseb tütarettevõte UAB 3 Step IT. Krausi sõnul on olnud areng Leedus planeeritust oluliselt kiirem. „Üks edu põhjus on kindlasti Leedu soodne majanduskliima, aga ka positiivne ettevõtluskeskkonna areng,“ lisas ta.

3 Step IT pakub kliendile mugavat ettevõtte väikevahendite finantseerimist ning unikaalset varade jälgimisteenust. 3 Step IT tegutseb lisaks Eestile veel 8 riigis. 3 Step IT grupi 2007. aasta käive oli 2.5 miljardit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755