23. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP lõi Delli pakkumise üle

Arvutitootjad Hewlett-Packard ja Dell on üksteisele kõrri hüpates asunud jahtima andmebaase ja salvestussüsteeme loovat ettevõtet 3PAR.

Kui Dell teatas eelmisel esmaspäeval, et tegi 3PARile ülevõtmispakkumise hinnaga 18 dollarit aktsia kohta, mis enne teadet kauples vaid 9,65 dollaril, lõi HP täna tulemust 24dollarilise pakkumisega.

HP kinnitas, et pakub 3PAR aktsia eest Delliga võrreldes 33,3protsendilist preemiat, mis teeks kogu ülevõtmise hinnaks 1,6 miljardit dollarit, vahendab MarketWatch. HP loodab tehingu õnnestumise korral selle lõpule viia aasta lõpuks. Turueelsel kauplemisel on 3PAR aktsiahind hüpanud 24,70 dollarile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755