31. august 2010
Jaga lugu:

LG laiendab kodumasinate tootmist Poolas

LG Electronics suurendab kodumasinate tootmist Poolas Wroclawis olevas tehases eesmärgiga kasvada 2014. aastaks maailma suurimaks kodumasinate tootjaks.

"Euroopa kodumasinate turg on LG jaoks ülioluline ning tänu suurenevale tootmisele Poola tehases suudame oma Euroopa klientide kasvavale nõudlusele paremini vastata," ütles LG Electronics Home Appliance Company tegevjuht Young-ha Lee.

Ettevõte plaanib suurendada Poolas oma kahe kõige enam müüdava kodumasina – pesumasinate ja külmikute tootmist. Järgmisel aastal lisanduv uus pesumasinate tootmisliin tõstab Poola tehases valmivate masinate arvu aastas 700 000-le. Samuti kasvab külmkappide tootmine – alates 2012. aastast tõuseb senine 300 000 ühikut 1,4 miljonile.

Poolas asuv tehas on ühtlasi LG peamine kodumasinate tootmispunkt Euroopas. Seetõttu tähendab tootmise laiendamine Poolas LG teatel Euroopa tarbijatele lühemaid tarneaegu, kuna täna toodetakse suure nõudluse tõttu siinsetele tarbijatele pesumasinaid ja külmkappe ka Hiinas ja Lõuna-Koreas asuvates LG tehastes.

LG jaoks tähendab Poola tootmise suurendamine pikemas perspektiivis märgatavat kulude kokkuhoidu toodete transpordi osas. Samuti võimaldab suurenenud tootmine Euroopas varustada ka Maroko ja Tuneesia turge.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee