25. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deutsche Telekom ennustab stagneeruvat kasumit

Sattununa Euroopas tavaliseks saanud positsioonile, kus suur kodumaine telekom peab kaitsma enda turupositsiooni välismaiste konkurentide eest, on Deutsche Telekom prognoosimas stagneeruvat kasumit selleks aastaks.

"Me oleme võidelnud majandusolukorrast tekkinud vastutuulega, erimaksudega mitmetes riikides ja tugeva konkurentsiga," vahendas Reuters Deutsche Telekomi tegevjuhi Rene Obermanni sõnu.

Tema sõnum toetas France Telecomi finantsjuhi Gervais Pellissieri eilset avaldust, et konkurents Prantsusmaal on tugevnemas ja marginaalid on surve alla sattunud.

Teiste hulgas on sama väitnud ka Telecom Italia, kes teatas samuti täna, et nii kasum kui müügitulu stagneeruvad sel aastal. Hispaania suurim telekom Telefonica, kelle koduturul valitseb 20%ne tööpuudus, prognoosib 2%-list müügitulu kasvu käesolevaks aastaks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755