16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firma töötas välja m-flaieri

Mobile Solutions Estonia toob lähiajal Eestis turule uue mobiilturundusteenuse, m-flaieri, teatas ettevõte.

Teenus võimaldab ettevõtetel edastada oma klientidele reklaaminformatsiooni nii teksti, pildi kui heli kujul otse mobiiltelefonile.

Mobile Solutions Estonia turundusjuhi Kristo Pajuse sõnul on tegemist multimeediasõnumi edastusega. „Pakume nii Eestis kui Põhjamaades sisuliselt täiesti ainulaadset m-turundusteenust, mille sisuks ei ole üksnes tekst, vaid ka pildid ja heli ning seda kasvõi korraga ühes sõnumis."

Pajus märkis, et idee poolest on sõnumiga võimalik edastada ka videot, kuid selle maht on võrdlemisi suur, mis jätab videoreklaami Eestis veel natukene ebapraktiliseks, kuid arendustöö käib ka selle kallal.

Ta lisas, et m-flaieri teenust saavad turundustöös kasutada eelkõige ettevõtted, kellel on olemas oma reaale klientide andmebaas.

„Oleme täielikult spämmi vastased ja plaanime oma teenust pakkuda vaid ettevõtetele, kelle kliendid on andnud nõusoleku nendelt erinevate pakkumiste saamiseks. Seega ei maksa uue teenuse puhul karta ebameeldivat spämmi, vaid pigem senisest mugavamat viisi info kättesaamiseks. Samuti on klientide jaoks plussiks see, et erinevate soodustuste ja pakkumiste saamiseks ei pea enam midagi paberile trükkima, vaid saab flaierit otse oma mobiili ekraanilt näidata,“ selgitas Pajus.

Nutitelefonide kiire levikuga on mobiilturunduse võimalused oluliselt suurenenud - ekraanid on kõrge resolutsiooniga ning mms-i, multimeedia ja interneti tugi on olemas pea kõigil mobiiltelefonidel. „Seega on sms-i võimalused täna ajale ja tehnoloogiale jalgu jäänud. Eesti on viimase globaalse IT-raporti andmetel mobiiltelefonide kasutamise osas maailmas kolmandal kohal. See on üsna muljetavaldav näitaja. Usume, et mms-turunduse turg siin üha kasvab,“ ütles Pajus.

Mobile Solutions Estonia on 2009. aastal asutatud ettevõte, mis tegeleb mobiiliturunduse ja mobiilireklaami müügiga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755