24. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grünberg suundub juhtima TeliaSonera Euraasia üksust

EMT tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg suundub uue kuu algusest kaheks aastaks juhtima TeliaSonera Euraasia üksuse tehnoloogiavaldkonda, teatas EMT.  

„Kahtlemata on Tõnu Grünbergi edutamine niivõrd vastutusrikkale positsioonile suur tunnustus nii tema kui kogu EMT tööle,“ ütles EMT juhatuse esimees Valdo Kalm. „EMT on TeliaSonera grupis tuntud kui innovatsiooniliider ning paistnud silma kõrge ja läbimõeldud tehnoloogiakvaliteediga, mille saavutamisel on oluline roll olnud just Tõnul. Täname EMT nimel teda tehtud töö eest ning soovime edu uuel ametipostil.“

TeliaSonera Euraasia üksus hõlmab Kasahstani, Aserbaidžaani, Usbekistani, Nepaali, Gruusia, Moldova ja Tadžikistani operatsioone peakontoriga Istanbulis. Osaliselt vastutab Euraasia üksus ka Venemaa, Türgi ja Kambodža operatsioonide eest.

EMT tehnoloogiadirektori kohustused võtab üle EMT IT-direktor Tiit Tammiste.

Tõnu Grünberg töötab EMT-s alates 1994. aastast, 1996 aastast juhatuse liikmena. Tõnu Grünberg on tunnustatud arvamusliider telekommunikatsiooni- ja infotehnoloogiavaldkonnas, kes täidab ka mitmeid ühiskondlikke ülesandeid, olles Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooniettevõtjate Liidu asepresident, EITSA (Eesti Infotehnoloogia Sihtasutus) nõukogu liige, Informaatikanõukogu liige, TTÜ IT teaduskonna nõukogu liige, AS Sertifitseerimiskeskus nõukogu liige ning mitmete teiste äri- ja mittetulunduslike organisatsioonide juhtorganite liige.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052