7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple rääkis enne Jobsi surma politseiga

Apple'i turvaametnikud kohtusid selle nädala alguses Palo Alto politseiga teavitamaks neid, et Steve Jobs on surmale lähedal.

Kohtumise järgselt pani politsei kokku plaani paigutada patrullid endise Apple'i juhi Palo Alto kodu ümber, kui firmalt tuleb teada, et Jobs on surnud, vahendas Bloomberg politsei pressiesindaja Sandra Browni sõnu.

Browni sõnul ütlesid Apple'i esindajad politseile, et Jobs võib surra juba sel nädalal. "On täiesti loogiline, et me koos töötame. Kui mõelda sellele, kes ta oli ja milline oli tema panus maailmale, võivad inimesed massides tänavatele tulla," selgitas ta.

Jobs elas tema positsiooni arvestades tagasihoidlikus kodus avalikul tänaval, mis oli avatud jalakäijatele ja liiklusele. Lisapatrullid olid turvakaalutlustel vajalikud, ütles Brown.

"Siin linnas elab teisigi inimesi, kelle kodude ümber on kõrged seinad," ütles lisas ta. "Tema ei tahtnud seda kaitset enda ümber," rääkis politsei pressiesindaja.

Browni sõnul pidi Apple politseid Jobsi surmast enne avalikku pöördumist teavitama, et jaoskond saaks valmistuda. Selle asemel kuulis ka politsei meedia vahendusel Jobsi surmast. Juhtus aga nii, et kõigest 40 inimest ilmus Jobsi maja juurde tema lahkumisel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052