20. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riskiinvestorid süstivad raha Lady Gaga idufirmasse

Mitmed suured investorid, sh Google, on oma raha pannud idufirmasse Backplane, mis arendab popikoon Lady Gaga sotsiaalvõrgustikku.

Backplane'i asutas Lady Gaga mänedžer Troy Carter, kes veenis ettevõttesse investeerima mitmeid võimsaid investeerimisfirmasid, sealhulgas Google Venturesi, kirjutab Techcrunch.com. Hiljaaegu süstiti popikooni ärisse üle nelja miljoni dollari lisaraha riskikapitaliettevõtete nagu Sequoia Capital, Greylock jt poolt.

Idufirma eestvedajad on endised Google'i ning ka Facebooki töötajad.

Backplane alustas LittleMonsters-nimelise online-võrgustikuga, mis on mõeldud Lady Gaga fännidele. Edaspidi on aga plaanis luuga võrgustikke mitte ainult kõikvõimalike brändide ja kuulsuste austajatele, vaid põhimõtteliselt kõikvõimalikele huvigruppidele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052