11. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia uuel nutitelefonil avastati tarkvaraviga

Nokia teatas täna, et tema uuel nutitelefonil Lumia 900 on tarkvaraviga, mis võib peatada andmeside, vahendab Reuters.

„Avastati mälu haldamise probleem, mis võib mõnedel juhtudel viia andmeside katkemiseni,” ütlesid Nokia nutitelefonide üksuse juht Jo Harlow ja Nokia USA üksuse juht Chris Weber ühisavalduses. „Probleem hõlmab ainult telefoni tarkvara, mitte riistavara või sidevõrku.”

Nokia Lumia 900 nutitelefon saabus Ameerika Ühendriikides müügile 8. aprillil. Telefon kasutab Microsofti Windows Phone'i tarkvara ning seda müüb AT&T.

Nokia teatas, et pakub kõigile, kes ostavad Lumia 900 enne 21. aprilli, 100 dollari eest tasuta kõneaega. Telefoni hind on 99,99 dollarit ning ostmisega kaasneb kaheaastane leping. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052