17. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEO LT tulemused tulid veidi alla LHV ootuseid

TEO LT I kvartali puhaskasum kahanes aastaga 1,5 protsenti, 37,7 mln litile ehk 10,8 mln eurole. LHV ootas 38 mln litist puhaskasumit.

EBITDA kasum kasvas 1,4 protsenti, 42,4 mln litile ehk 12,3 mln eurole. LHV analüütik Kristo Oidermaa ootas 75,7 mln litist EBITDAd. Käive kasvas 2,5 protsenti, 190 mln litile ehk 55,2 mln eurole, ületades sellega LHV 187,5 mln litist käibeootust.

„Vaatamata ebakindlale olukorrale majanduses, tegi TEO hea esimese kvartali tulemuse,“ teatas ettevõtte juhtkond börsiteates.

Internetiteenuste tulu kasvas aastaga 4,5 protsenti ja TV teenuste oma 23,8 protsenti. Internetiklientide arv kasvas kuus protsenti, IPTV teenuste kasutajate arv 17 protsenti.

TEO LT nõukogu tegi aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku maksta 0,20 litti dividendi aktsia kohta võrreldes mulluse 0,18 litist dividendiga. Otsuse peavad kinnitama aktsionärid, kes peavad korralise üldkoosoleku 24. aprillil. Kokku maksab TEO dividendideks 155 mln litti. Õigust dividendile omavad need, kes on 9. mail aktsionäride nimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052