18. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo näitas elujõudu

Internetifirma Yahoo näitas analüütikute ootusi ületanud kvartaalsete majandustulemustega, et firmal on veel elujõudu sees küll.

Yahoo teenis esimeses kvartalis puhaskasumina 286 miljonit dollarit ehk 23 senti aktsia kohta. Aasta varem olid vastavad numbrid 223 miljonit ja 17 senti, vahendab CNBC. Ettevõtte käive küündis 1,08 miljardi dollarini, mida on 2% rohkem aasta varasemaga võrreldes.

Thomson Reutersi küsitletud analüütikud prognoosisid kasumiks keskmiselt 17 senti aktsia kohta käibe juures, mis küündiks 1,06 miljardi dollarini.

"Tulemused olid meie prognooside kõrgemas otsas," ütles Yahoo tegevjuht Scott Thompson. "Me tegime muudatusi ettevõtte struktuuris ja lõime uue juhtimisstruktuuri," lisas Thompson.

Pärast tulemuste avalikustamist tõusis firma aktsia Nasdaqi börsi järelkauplemises 2,93%, 15,45 dollarini.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474