19. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply: mõtet olla turgudel, mis kasvavad

Mõtet on pürgida turgudele, mis kasvavad, ütles Pärnus finantskonverentsil Kristjan Hiiemaa majandusarvestuse tarkvara pakkuvast firmast  Erply, mis on tihedast konkurentsist hoolimata läbi löönud USA turul.

Erply jaoks on kasvuturuna esikohal Ameerika, ent jõudsat kasvu näitavad ka Austraalia ja Brasiilia turg. Erplyga liitub 500 firmat päevas, ütles Hiiemaa.

Firma välisturule minemise kogemusest rääkides rõhutas Hiiemaa planeerimise tähtsust, mis ajendas firmat sihikule võtma USA mõistes eelkõige väikesi ja keskmise suurusega ettevõtteid.

„Kui suurtele firmadele on lahendused olemas, siis meie pakume väiksematele firmadele, kelle jaoks lahendusi pole, teenust mõistliku kuutasu eest,“ ütles Hiiemaa.

Ning alati on oluline meeles pidada, et kui suur turg tuleb taha, tuleb ka suur maht ning firma peab olema valmis seda turgu teenindama.

USA turul alustades mõistis Erply kiiresti kui oluline on kulukusest hoolimata kohaliku esindaja palkamine ning kontori avamine. Praegu töötavad firma ca 40 töötajast pooled Eestis ja pooled USAs.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755