25. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple'i aktsia alustas 51dollarilise tõusuga

Apple'i aktsia liigub börsipäeva eelsel kauplemisel 51,47 dollarit üle eilse sulgemishinna.

Eile analüütikute ootusi tugevalt ületanud esimese kvartali tulemused avaldanud Apple tõi numbrid välja siis, kui tavakauplemine oli börsil läbi saanud. Tavakauplemisel langes eile Apple'i aktsia kaks protsenti, 560,28 dollarile.

Täna tõusis aktsia hind eelkauplemisel 9,2 protsenti, 611,75 dollarile.

Apple'i kvartalikasum kasvas aastaga 94 protsenti, 11,6 miljardile dollarile. Kasumiks aktsia kohta tuli 12,30 dollarit võrreldes analüütikute prognoositud 10,06 dollariga.

Käive kasvas 58,9 protsenti, 39,19 miljardile dollarile (analüütikute prognoos 36,8 miljardit). Apple'i rahajääk paisus aasta lõpu 97,6 miljardilt dollarilt 110,2 miljardile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474