26. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Webmedia uueks nimeks sai Nortal

Eilsest võttis AS Webmedia Group kasutusele uue nime ja logo. Nimesse Nortal on peidetud kaks inglisekeelset sõna – Nordic ja Talent.

Webmediasse kuuluvad ettevõtted Eestis, Leedus, Serbias, Rumeenias ja Omaanis ning aasta eest ostetud CCC Corporation Soomes kannavad nüüdsest ühist identiteeti. Nortal tähendab ettevõtte teatel põhjamaist töökultuuri ja professionaalsust, rahvusvahelist kogemust ja kohalike turgude ekspertteadmist.

Nortali juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul on brändimuudatus loogiline, vajalik ja oodatud samm ettevõtte arengus. "Viimase paari aasta jooksul on meie ettevõte oluliselt kasvanud ja oma rahvusvahelist haaret laiendanud – me tegutseme viieteistkümnes riigis ja meil on üle 650 tubli töötaja. Alates tänasest tegutseme veelgi efektiivsemalt ja tulemuslikumalt ühise nime ja visuaalse identiteedi all," märkis ta.

Alamäe hinnangul võimaldab ühine identiteet ettevõtte klientidel ja töötajatel paremini osa saada kõigist rahvusvahelise ettevõtte eelistest. "Analüüsisime enne sedavõrd olulise sammu astumist väga põhjalikult võimalusi võtta kasutusele emb-kumb juba sisse töötatud ja tugev bränd, kuid leidsime, et kumbki ei toeta 100% meie rahvusvahelisi arenguplaane," kinnitas ta.

Nortali juhi sõnul selgus lisaks, et pea igas riigis on juba üks või mitu Webmediat või CCCd. "Nii Nortali nimi kui virmalistest inspireeritud logo kannab  endas meie põhjamaist päritolu ja põhiväärtusi ning ütleb välja, et meie edu põhineb meie inimestel, meie professionaalsetel talentidel," lisas Alamäe.

Nortal on Baltimaade suurim tarkvaraarendusega tegelev ettevõte, mis pakub peamiselt rätsepatööna tehtud lahendusi klientidele Eestis, Lätis, Leedus, Põhjamaades, Venemaal, Pärsia lahe riikides, Aafrikas ja mujal. Üle 75% ettevõtte käibest tuleb väljaspoolt Eestit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052