18. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Assar Jõepera: viime ellu projekte, mis jäid tegemata  

Fotoluksi juht Assar Jõepera märkis, et investorite kaasamine ettevõttesse esialgu mingeid muutusi ei too, kuid palju projekte vajaksid ellu viimist.

„Meil ei ole olnud kerged majandusaastad ja see ongi põhjus, miks kaasasime investoreid,“ kommenteeris Jõepera.

Viimased neli aastad oli Jõepera ainuomanik Foroluksis. Jõepera märkis, et oli ka teisi huvilisi, kes soovisid osalust. „Räägitud on ka teise huvilistega aga nende inimestega (toim. Raivo Hein ja Erkki Raasuke) koostöö klappis,“ sõnas Jõepera.

Esimese hooga ei ole Jõepera sõnul plaanis ettevõttes midagi muuta. „Meil on väga palju projekte, mis on masu ajal jäänud tegemata ja neid me hakkame vaikselt ellu viima,“ selgitas Jõepera.

Jõepera ei soovinud avaldada hinda, mille eest investorid osaluse ostsid.

Eelmisel nädalal viidi lõpule tehing, millega Erkki Raasuke ja Raivo Hein omandasid 66% suuruse osaluse Assar Jõeperale kuuluvas ASis Fotoluks. Kapitali kaasamine annab ettevõttele võimaluse tuua turule uusi teenuseid, uuendada spetsialiseeritud fotokaupluste kontseptsioone ning tugevdada oma positsiooni Eesti turul, teatas ettevõte.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052