18. juuni 2012

Facebook ostab Face.com’i

Facebook teatas, et ostab näo tuvastamise tehnoloogiat pakkuva ettevõtte Face.com, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Asjaosalised ei avaldanud täpsemaid detaile. Face.com aitab kasutajatel märgistada fotosid ja leida pilte internetist sellisel viisil, et eristatakse näo tunnusjooni sotsiaalvõrgustikes saadavate piltide ja piltide jagamise internetilehtede põhjal. 

Facebook kasutab juba praegu mõnda Face.com’i rakendust.

Facebook on viimasel ajal üle võtnud mitmeid ettevõtteid, eesmärgiga tuua ettevõttesse andekaid arendajaid ja lisada rakendusi enda internetilehele. Aprilli algusest peale on Facebook üle võtnud piltide jagamise internetilehe Instagram, asukohapõhise rakenduse Glancee ning Karma, ettevõte, mis pakub võimalust läbi sotsiaalvõrgustiku teha kinke.

Facebooki aktsia hind tõusis täna 4,65%, 31,41 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112