Autor: Marek Mühlberg • 5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti-Ameerika innovatsiooniauhind ootab osalejaid

USA saatkond, Eesti-Ameerika kaubanduskoda (AmCham Estonia) ja Balti Ameerika Vabaduse Fond ootab nutikaid ettevõtteid osalema igaaastasel ettevõtluskonkursil, mille võitja saab 10 000 euro suuruse preemia.

Konkursi eesmärgiks on tunnustada Eesti ja Ameerika seosega innovatsiooniprojekte erinevates valdkondades. Eelmise aasta konkursil  kandideeris auhinnale üle 30 ettevõtte, kelle hulgast valiti välja 6 finalisti - ZeroTurnaround, Fits.me,  GrabCad, “Teeme Ära” , Tartu Füüsika Instituut ja KPA Scientific. Preemia võitjaks osutus žürii otsusega ettevõte GrabCad.

Taotluste esitamise tähtaeg on 31. oktoober. Osalemiseks ja lisainfo saamiseks külasta konkursi veebi aadressil http://www.innovationaward.ee/

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755