Marek Mühlberg • 2 november 2012
Jaga lugu:

Eestlastel võimalus esitleda äriideid idufirmade konverentsil Slush

19.-21. novembril toimub Helsinkis regiooni suurima idufirmade konverentsi Slush raames Eesti päritolu Garage48 veebi- ja mobiilirakenduste arenduslaager.

Põhja-Euroopa regiooni suurim startup konverents Slush toob kokku tehnoloogia valdkonna idufirmad, investorid ja teised esindajad Läänemere regioonist. Sajad varajases faasis olevad ettevõtted kogunevad Slushile, et leida investeeringuid, meediakajastust, äripartnereid ja teenuste kasutajaid. Investoritena on kohal valdkonnas tunnustatud riskikapitalifirmad nagu Accel Partners, Digital Sky Technologies, London Venture Partners ja Felicis Ventures ning mitmed kogenud ingelinvestorid.

Eesti kiirendi Startup Wise Guys juhtiv investor Herty Tammo sõnul on Slush hea koht, leidmaks idufirmasid, kelle edu oleks võimalik kiirendada. Läbi kiirendi programmi on Tammo aidanud kaasa põllumajandusliku tootmise jaoks auskohapõhise ilmainfo hankimisega tegeleva idufirma Vital Fields arengule, mis sai alguse Garage48 arenduslaagris.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee