Autor: Marek Mühlberg • 2. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlastel võimalus esitleda äriideid idufirmade konverentsil Slush

19.-21. novembril toimub Helsinkis regiooni suurima idufirmade konverentsi Slush raames Eesti päritolu Garage48 veebi- ja mobiilirakenduste arenduslaager.

Põhja-Euroopa regiooni suurim startup konverents Slush toob kokku tehnoloogia valdkonna idufirmad, investorid ja teised esindajad Läänemere regioonist. Sajad varajases faasis olevad ettevõtted kogunevad Slushile, et leida investeeringuid, meediakajastust, äripartnereid ja teenuste kasutajaid. Investoritena on kohal valdkonnas tunnustatud riskikapitalifirmad nagu Accel Partners, Digital Sky Technologies, London Venture Partners ja Felicis Ventures ning mitmed kogenud ingelinvestorid.

Eesti kiirendi Startup Wise Guys juhtiv investor Herty Tammo sõnul on Slush hea koht, leidmaks idufirmasid, kelle edu oleks võimalik kiirendada. Läbi kiirendi programmi on Tammo aidanud kaasa põllumajandusliku tootmise jaoks auskohapõhise ilmainfo hankimisega tegeleva idufirma Vital Fields arengule, mis sai alguse Garage48 arenduslaagris.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052