• 21.12.12, 11:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

HTCst võib saada Microsofti liitlane

HTC plaanib hakata tootma Windowsi operatsioonisüsteemil põhinevaid tahvelarvuteid. Sellega saab Microsoft endale uue liitlase 48 miljardi euro suurusel tahvelarvutite turul, kirjutas Bloomberg.
Allikate sõnul on HTC töötamas välja 12- ja seitsmetollist tahvelarvutit, mida saab kasutada ka telefonikõnede tegemiseks. Uus tahvelarvuti jõuab turule järgmisel aastal ning põhineb Windows RT versioonil. Samuti on allikad kinnitanud ka seda, et uued HTC tahvelarvutid kasutavad Qualcommi kiipe.
HTC tahvelarvuti hinda pole teada, kuid Microsofti Surface'i hinnaklass jääb 300-800 dollari vahemikku.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele