Ave Lepik • 25. märts 2013
Jaga lugu:

Elisa parandas positsiooni eraklienditurul

Konkurentsiameti statistika alusel on EMT-l 867 754, Elisal 638 965 ja Tele2-l 563 828 klienti.

Elisa pressiteade vahendab konkurentsiameti statistikat, mille alusel jagunes turuosa Eesti mobiilsideturul järgmiselt: Elisa turuosa on kasvanud 31%-ni, EMT turuosa langenud 42%-ni ja Tele2 oma 27%-ni.

Elisa Eesti suhtekorraldusjuht Marika Raiski sõnul on Elisa kahe viimase aasta jooksul peamiselt kasvanud eraklienditurul. "Selle aasta jaanuaris läbi viidud TNS Emori uuring näitas, et Elisa on erakliendi mobiilsideteenuse pakkujana tõusnud koguni liidripositsioonile,"kommenteeris Raiski.

TNS Emori uuringutulemuste kohaselt on Elisa säilitanud liidripositsiooni ka mobiilse interneti arvutis kasutajate seas. Klientidest, kes kasutavad erakliendi lepingu alusel arvutis mobiilse interneti teenust, kasutab 36% Elisa MiNT’i, teisele kohale platseerus EMT 34% ja kolmandale Tele2 17%-ga.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee