Autor: Rainer Saad • 28. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Blackberry teenis kasumi

Blackberry teenis majandusaasta neljandas kvartalis kasumi ning telefonitootja uue lipulaeva müüginumbrid olid võrdlemisi tugevad, kirjutas Marketwatch. 

Telefonitootja kasum oli 98 miljonit dollarit ehk 19 senti aktsia kohta. Wall Streeti analüütikud ootasid Blackberryle kahjumit ning seda 29 senti aktsia kohta.

Käive oli 2,68 miljardit dollarit, võrreldes eelmise aasta 2,73 miljardi dollariga. Analüütikud ootasid käibeks 2,85 miljardit.

Ettevõte müüs kvartaliga 6 miljonit nutitelefoni, mis jääb alla analüütikute müügiprognoosile (6,8-7 miljonit nutitelefoni). Jaanuaris tutvustatud uut BlackBerry 10 operatsioonisüsteemi kasutatavat telefoni Z10 müüdi umbes 1 miljon.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052