5. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kern: Starmani börsiletulek on üks variantidest

Starmani asutaja ja juhi Peeter Kerni sõnul on ettevõtte börsile tagasi viimine üks variantidest, mida nad arutavad. 

See on üks variantidest, aga meil ei ole konkreetset kava, sõnas ta käimasoleval pressikonverentsil. Kerni sõnul meeldis talle aeg, mil Starman oli börsil. Sügisel 2007ostis Hollandi ettevõte Xalto 54% Starmanist ning firma lahkus Tallinna börsilt.

Täna Starmanist 51% omandanud East Capital Exploreri juhi Gert Tiivase sõnul pole neil tänavu plaanis Starmani börsile viia. "Kõik asjad peavad õiges järjekorras minema. Nüüd tuleb puhata. Esmaspäeval hakkame plaane tegema," rääkis ta. 

Autor: Indrek Kald, Alyona Stadnik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052