• 07.06.13, 13:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Leiti puudused erakondade registris

Registrite ja Infosüsteemide Keskus kontrollis erakonna vahetuse protsessi mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris ning leidis puuduse erakondade teavituses.
Erakonda vahetanud inimene lisati uude erakonda ning arvati välja eelmisest, kuid erakonda, millest inimene välja astus, ei informeeritud muutusest.
Samuti avastati viga rahvastikuregistri andmete põhjal surnud inimeste kustutamisel mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris, mille tõttu ei ole 2012. aasta detsembrist alates erakondade registrist kustutatud sel perioodil surnud liikmeid.
Mõlema vea parandamine on töös ja saab registris korda järgmisel nädalal.
Registrite ja infosüsteemide keskus vabandab erakondade ja nende liikmete ees tekitatud ebamugavuste pärast.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele