Marek Mühlberg • 16. august 2013
Jaga lugu:

Cisco käive kasvas 6%

Andmevõrgu tehnoloogialahenduste tarnija Cisco avaldas kolmapäeva hilisõhtul oma majandusaasta neljanda kvartali ning viimase 12 kuu tulemused seisuga 27.07.2013.

Ettevõtte aastakäive oli 48,6 miljardit USA dollarit, mis tähendas eelmise aastaga võrreldes 6-protsendilist tõusu.

GAAP-raamatupidamistava järgi oli Cisco puhaskasum 2013. majandusaastal 10,0 miljardit dollarit, st 1,86 dollarit aktsia kohta. Aasta varem oli puhaskasum 8,0 miljardit dollarit, st 1,49 dollarit aktsia kohta. Ka majandusaasta viimane kvartal ehk suvekuud maist juulini möödusid ettevõtte vaatenurgast edukalt - perioodi käive kasvas aastatagusega võrreldes 11,7 miljardist dollarist 12,4 miljardi dollarini.

"Usun varasemast rohkem meie võimalusse saavutada ühel päeval maailma tähtsaima IT-ettevõtte positsiooni," ütles Cisco juhatuse esimees John Chambers. "Aasta viimane kvartal oli mõneski mõttes rekordiline ning ületasime paljude numbriliste näitajate puhul enda ootuste mediaani. Lisaks sellele suutsime saavutada uue kvartalipõhise kassavoo rekordi - neli miljardit dollarit."

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee