Autor: Marek Mühlberg • 16. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco käive kasvas 6%

Andmevõrgu tehnoloogialahenduste tarnija Cisco avaldas kolmapäeva hilisõhtul oma majandusaasta neljanda kvartali ning viimase 12 kuu tulemused seisuga 27.07.2013.

Ettevõtte aastakäive oli 48,6 miljardit USA dollarit, mis tähendas eelmise aastaga võrreldes 6-protsendilist tõusu.

GAAP-raamatupidamistava järgi oli Cisco puhaskasum 2013. majandusaastal 10,0 miljardit dollarit, st 1,86 dollarit aktsia kohta. Aasta varem oli puhaskasum 8,0 miljardit dollarit, st 1,49 dollarit aktsia kohta. Ka majandusaasta viimane kvartal ehk suvekuud maist juulini möödusid ettevõtte vaatenurgast edukalt - perioodi käive kasvas aastatagusega võrreldes 11,7 miljardist dollarist 12,4 miljardi dollarini.

"Usun varasemast rohkem meie võimalusse saavutada ühel päeval maailma tähtsaima IT-ettevõtte positsiooni," ütles Cisco juhatuse esimees John Chambers. "Aasta viimane kvartal oli mõneski mõttes rekordiline ning ületasime paljude numbriliste näitajate puhul enda ootuste mediaani. Lisaks sellele suutsime saavutada uue kvartalipõhise kassavoo rekordi - neli miljardit dollarit."

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755