13. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delli aktsionärid kiitsid heaks lahkumise börsilt

Täna kogunenud tehnoloogiafirma Dell Inc aktsionärid kiitsid heaks firma asutaja ja tegevjuhi Michael Delli ning Silver Lake Partnersi plaani viia firma börsilt ära.

Delli sõnul näitasid esialgsed hääletuse tulemused, et enamus Delli aktsionäridest toetas plaani maksta 13,88 dollarit aktsia kohta firma privatiseerimisel, vahendab MarketWatch.

"Eraettevõttena koos tugeva erakapitaliettevõttega suudame me enda kliente sihikindlalt teenindada ning arendame innovatsiooni, mis aitab neil saavutada enda eesmärke," kirjutas pressiteates Michael Dell.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052