Autor: Rainer Saad • 19. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnoguru: iPhone 5S on parim nutitelefon

Wall Street Journali tehnoloogiaguru Walt Mossberg arvustas Apple'i uut nutitelefoni iPhone 5S ning nimetas seda parimaks turul olevaks seadmeks.

"Uus iPhone 5S valmistab rõõmu. Riistavara ja tarkvara muudavad selle parimaks turul olevaks nutitelefoniks," ütles Mossberg, kellele valmistas erilist vaimustust sõrmejälje skanneerimise sensor. "iPhone 5S on esimene digitaalseade, millel on lihtne ja töökindel sõrmejälje lugeja."

Kaheaastase lepinguga 199 dollarit maksev iPhone 5S jõuab USAs müügile homme. Eestis tuleb uus iPhone müügile septembri teises pooles ning selle hind on praegu veel teadmata.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755