Autor: Ave Lepik • 7. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar korraldab ohufoorumi "Saatan valib Internetis"

Reedel toimub Tallinnas foorum pealkirjaga „Saatan valib Internetis“, mis käsitleb elektroonilise hääletamise ohtusid.

Konverentsi juhatab sisse Edgar Savisaar. E-valimiste ohtudest ja võimalustest räägib USA Michigani ülikooli professor J. Alex Halderman ning interneti ebaturvalisusest Soome IT-spetsialist Harri Hursti. Tallinna Ülikooli professor Rein Ruutsoo räägib e-valimistest ja valimisdemokraatia riskidest. Suurbritannia digiõiguste ekspert Jason Kitcat kommenteerib Douglas W. Jones’i ja Barbara Simonsi raamatut „Rikutud valimissedelid. Kas Sinu hääl loeb?“.

Foorum toimub Alexander Kofkinile kuuluvas hotellis Meriton Grand Conference & Spa.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932