Autor: Rivo Sarapik • 15. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edukaim telekomiäri laieneb Lähis-Idasse

Korduvalt Äripäeva telekomifirmade TOPi võitnud Top Connect plaanib kiiret kasvu Lähis-Idas.

Top Connect teatas, et peab läbirääkimisi potentsiaalsete partneritega Araabia Ühendemiraatides ja teistes Lähis-ida riikides.

"Oleme sõlminud koostöölepped mitme kohaliku ettevõttega, kes hakkavad lähitulevikus meid esindama. Samal ajal peame läbirääkimisi enam kui 50 võimaliku partneriga. See näitab, kui suur arengupotentsiaal sealsel turul on,” kommenteeris Top Connecti tootearenduse juht Mikhail Markin. Tema sõnul pakub võimalusi just rändlusteenuste turg.

Top Connecti käive kasvas 2012. aastal 3% võrra ning ulatus 67,8 miljoni euroni. Ärikasumit teenis firma 8,4 mln eurot, mida on miljoni võrra aasta varasemast vähem. Ettevõtte müügitulust kaks kolmandikku moodustavad välisturgudel osutatud teenused, sellest 57% ELi-riikidest ning 43% turgudelt Euroopast väljaspool, nagu näiteks Venemaalt, Ukrainast ning Austraaliast ja Ameerika Ühendriikidest. Ettevõttel on edasimüüjad 67 riigis ning ta osutab teenuseid klientidele enam kui 190 riigis üle kogu maailma. 

Top Connect kuulub läbi Space Holdingu Anthony ja Max Rivshinile.

Ettevõte on korduvalt, viimati möödunud sügisel, võitnud Äripäeva Telekommunikatsioonifirmade TOPi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755