Autor: Rivo Sarapik • 15. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regio jagunemine kukkus läbi

Eesti suurimast ja tuntumast kaardifirmast Regio ei sünni kaht ettevõtet, sest plaanitud jagunemine kukkus läbi.

Kuu aja eest kirjutas Äripäev, et Regio loobub riigiregistrite tegemisest, selle pidi ühe võimalusena üle võtma vallandatud hankeosakonna töötajate ühine spin-off-firma. Uut firmat aga ei sünni, sest viimane ei saanud Regioga kaubale ning ettevõte jätkab valikuliselt riigihangetel osalemist.

"Meie eesmärk on teha Eestis neid asju, millega tegeleme ka mujal maailmas. Vanasti kippusime tegema Eestis ka seda, millel mujal maailmas nišši või lootust ei olnud. Neid raputame nüüd tasapisi maha. Loogika on selles, et kui Eestis saab müüa mõnda meie välismaalgi müüdavat asja ainult riigihankega, siis me ikka peame osalema hangetel, kui me neid siin müüa tahame. Kui meil õnnestub kasutada riigihangete tegemisel mõnda tarkvara, mida me välismaalgi müüme, siis, ma arvan, et see on jumalale meelepärane tegevus, et me neil hangetel osaleme," kommenteeris Regio juhatuse esimees ja pikaaegne juht Teet Jagomägi.

Miks käed löömata jäid ja millised on Regio plaanid, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755