Autor: Rainer Saad • 5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mis on parimad nutitelefonid

Käesoleval aastal on oodata mitmeid uusi nutitelefone, mis on enda eelkäijatest tehnoloogiliste näitajate poolest võimsamad.

Kuna tehnoloogia uueneb kiiresti, siis millised on praeguse hetke kõige paremad nutitelefonid?

Business Insider on reastanud praegu aja kõige paremad nutitelefonid. Hindamiskriteeriumiteks on lisaks muudele asjadele võetud ka telefoni disain, tarkvara, tehnoloogia ja hind.

16. BlackBerry Q10

15. LG G Flex14. HTC One Max13. Nokia Lumia 102012. Nokia Lumia 152011. Sony Xperia Z1S10. iPhone 5C9.   LG G28.   Samsung Galaxy Note 37.   Samung Galaxy S46.   Samsung Galaxy S4 Google Edition5.   Motorola Moto X4.   Google Nexus 53.   HTC One2.   HTC One Google Edition1.   iPhone 5S

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474