• 05.02.14, 15:34
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Vaata, mis on parimad nutitelefonid

Käesoleval aastal on oodata mitmeid uusi nutitelefone, mis on enda eelkäijatest tehnoloogiliste näitajate poolest võimsamad.
Kuna tehnoloogia uueneb kiiresti, siis millised on praeguse hetke kõige paremad nutitelefonid?
Business Insider on reastanud praegu aja kõige paremad nutitelefonid. Hindamiskriteeriumiteks on lisaks muudele asjadele võetud ka telefoni disain, tarkvara, tehnoloogia ja hind.
16. BlackBerry Q10
15. LG G Flex14. HTC One Max13. Nokia Lumia 102012. Nokia Lumia 152011. Sony Xperia Z1S10. iPhone 5C9.   LG G28.   Samsung Galaxy Note 37.   Samung Galaxy S46.   Samsung Galaxy S4 Google Edition5.   Motorola Moto X4.   Google Nexus 53.   HTC One2.   HTC One Google Edition1.   iPhone 5S

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele