Autor: Rainer Saad • 21. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA kongresmen: bitcoinil ei tohiks olla ühtegi piirangut

Küsimuste ja vastuste veebilehel Quora kirjutas vabariiklaste endine presidendikandidaat ja USA kongresmen Ron Paul, et virtuaalraha bitcoin pole päris raha, kuid see peaks olema täiesti legaalne.

"Kuigi ma isiklikult ei usu, et bitcoin on päris raha, peaks see olema täiesti legaalne ja sellel ei peaks olema ühtegi piirangut ega maksu," kirjutas Paul, kes kirjeldas krüptovaluutat kui sissejuhatust konkurentsiks dollarile. Ta märkis, et see võib parandada USA rahandussüsteemi.

"Tänapäeval on meil kohutav rahandussüsteem. Meil on valitsus, mis sihilikult võltsib ja alandab valuuta väärtust ja ma usun, et alternatiiv oleks selle konkurents. See tähendab, et tuleks lubada kõik, mis tahavad USA dollarit välja vahetada," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755