Autor: Marek Mühlberg • 21. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zone.ee omandas HAvirtuali pilvemajutuse ärisuuna

Zone.ee ja Random Invest allkirjastasid lepingu, millega Zone.ee omandas Random Invest pilveteenuste tegevusvaldkonna.

Eesti suurim serveriteenuste pakkuja Zone.ee ostis HAvirtual märgi all Lääne-Euroopas tegutsenud Random Investilt (Skype varajaste töötajate Edgar Maloverjani ning Jaanus Kivistiku poolt 2005. aastal asutatud IT teenuseid osutav ettevõte - toim.) hosting-teenuste valdkonna. Tehing on osa Zone.ee kavast laiendada oma tegevust ja taristut väljapoole Eestit. Zone.ee lõpetab veel 2014. esimese poolaasta jooksul uue seadmemajutuspinna rajamise Hollandisse Amsterdami.

"HAvirtuali meeskonnal on hea meel anda kliendid üle usaldusväärsele ja kogemustega osapoolele, kellel on tänu suuremale struktuurile võimalik pakkuda väga kõrgekvaliteedilist teenust," kommenteeris tehingut Random Investi juhatuse liige Jaanus Kivistik.

“Tegevuse laiendamisega Euroopa digitaalsesse südamesse, milleks Amsterdam vaieldamatult on, tahame võita uusi kliente Lääne-Euroopa turgudelt, kuid kindlasti pole meile vähem tähtis uute võimaluste pakkumine Eesti ettevõtetele, “ selgitas tehingu tagamaid Zone.ee tegevjuht Riho Kurg.

HAvirtuali klientideks on seni peamiselt Eesti idufirmad, kes tegutsevad globaalsel turul ja uus partner on hästi vastu võetud.

“Eesti edu maailmas sõltub sellest, kui tugevad suudame me olla koostööd tehes - eksporditurgudele ühiselt minnes suurendame oma šansse päris kindlasti. SignWise, kui piiriülese elektroonilise allkirjastamise pioneer, näeb Eesti pilveteenuse ühises ekspordis seega suurt väärtust, ühtlasi võimaldab see meil olla Euroopa magistraalvõrgu keskuses oma klientidele lähemal,” leiab SignWise’i tegevjuht Tiit Anmann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755