16. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: IKT valdkonna silmapaistvamad pälvisid ITL-ilt tunnustuse

Vaata galeriist, millised meeleolud valitsesid eilsel ITL-i üldkoosolekul, kus tunnustati 2013. aastal IKT valdkonda enim mõjutanud seotud inimesi ja ettevõtteid.

Aasta Idee – Interdistsiplinaarsed, IKT-ga seotud õppekavad „IT õigus“ ja Integrated Engineering (Tartu Ülikool ja Tallinna Tehnikaülikool). – Jaak Vilo, Tartu Ülikooli Arvutiteaduse Instituudi ümberkorraldamine ja kaasajastamine. – projekt „Netis sündinud“ kui väga mõjus ja innovaatiline lahendus internetiturvalisuse alase teadlikkuse tõstmisel. - Trigoni Agri AS, IT tulemuslik integreerimine äriprotsesside toetamiseks.

Aasta Tegija

Aasta Tegu

Aasta Läbimurdja

Lisaks otsustas ITL anda auliikme tiitli AS Cybernetica nõukogu esimehele Ülo Jaaksoole. ITL tunnustas postuumselt Starmani pikaaegse juhi Peeter Kerni (1. märts 1967 – 11. märts 2014) elutööd.

 

Foto: Raul Mee

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755