23. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavi Rõivas teeb visiidi Playtechi ja Tartu Milli

Peaminister Taavi Rõivas sõidab homme hommikul Tartusse, kus ta võtab osa kahest Tartu Ülikooli üritusest, kohtub IT-ettevõtete juhtidega ja külastab kohalikke ettevõtteid.

Rõivas külastab Tartusse jõudes esmalt IT-arenduskeskust Playtech, kus räägitakse ettevõtte kogemustest ja tulevikuplaanidest ning arutatakse IT-sektori arenguväljavaateid.

Rõivas osaleb ka Tartu Ülikooli Väärikate Ülikooli lõpuaktusel, kus peab kõne. Seejärel sööb ta lõunat Eesti IT-firmade Mobi, Click&Grow, Edicy, Buildit ja Fortumo juhtidega, teatas Stenbocki maja.

Pärast lõunat külastab Rõivas Tartu Milli ning osaleb Tartu Ülikooli siirdemeditsiini ja kliiniliste teadusuuringute keskuse avamisel, kus peab samuti kõne.

Peaminister naaseb Tallinna reede õhtul.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755