Autor: Kadrin Karner • 5. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Proekspert laiendab tegevust Soomes

Mais sõlmis Eesti IT-ettevõte Proekspert, kes on Soome turul juba mitmeid aastaid tegutsenud, koostöölepingu Soome turundusagentuuriga Nitro, et pakkuda Nitro klientidele kanalist sõltumatuid tehnoloogiliselt keerukaid lahendusi.

„Saime Proeksperdi näol tugeva tehnoloogiapartneri, kes oskab luua integreeritud lahendusi mis tahes tehnilisele seadmele ning kes mõistab maksmise ja kliendihaldusega seonduvaid üldisi seaduspärasusi,” ütles Nitro tegevdirektor Mikko Granström.

Nitro tegevdirektor selgitas, et Proeksperdi oskused integreeritud süsteemide, mobiilse ja kontaktivaba maksmise ning erinevate big data teenuste alal parandavad Nitro võimalusi luua oma klientidele varasemast tõhusamaid ja personaalsemaid elamuslikke digitaalseid teenuselahendusi.“ Oleme väga rahul, et saame laiendada koostööd Proeksperdiga ka väljapoole Sonera ja Tele Finlandiga seotud digitaalset teenusearendust, lisas Granström.

Proeksperdi eestvedaja Marko Sverdliku sõnul ei ole Soome Eesti IT-firmadele kõige lihtsam turg, kuid tänu Proeksperdi edukale tööle TeliaSonera Finlandi teenustetarkvara arendamisel tunnevad Proeksperdi vastu huvi ka teised Soome ettevõtted. "Kohalike firmade head kogemused ja soovitused on väga tõhus turundus."

Proekspert on 120 töötajaga Eesti IT-ettevõte, mis loodi 1993. aastal ja mis pakub tarkvaralahendusi tööstusest telekommunikatsiooni ja panganduseni. Teistest Eesti IT-firmadest eristab Proeksperti suur kogemus tööstusautomaatika tarkvara loomisel.

Nitro Group Oy on digiajastu turundusbüroo, kellel on kogemused võrguteenuste planeerimise, arendamise ja turunduse valdkonnas. Nende suuremateks klientideks on Sonera & Tele Finland, MTV, Volvo, Oras ja Nordea. Ettevõtte Helsingi ja Turu kontoris töötab 60 oma ala asjatundjat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052