Autor: Ken Rohelaan • 9. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nortalist tüliga lahkunud töötajate firma õitseb

Iglu OÜ, mille tarkvaraarendusettevõte Nortal kaebas ebaeetilise äripraktika pärast mullu erialaliidu aukohtusse, lõpetas oma esimese tegevusaasta kasumis.

Iglu teenis 2013. aastal 1,2 miljoni eurose käibega 117 000 eurot puhaskasumit. Ettevõtte teatel oli nende esimese tegevusaasta eesmärk kontorite ülesseadmine Tallinnas ja Tartus, püsiva kliendiportfelli tekitamine, lisatööjõu leidmine ja partnervõrgustiku tekitamine.

Iglu juhatuse liige Mart Nõmper jäi eelmise aasta tulemustega rahule. Kuigi 2014. aasta kuue kuu tulemused pole veel lõplikult kokku löödud, prognoosib Nõmper, et ettevõte on mulluse kogutulemuse juba ületanud.

Loe edasi Äripäeva veebist

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755