Autor: Merlin Mägi • 28. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Visiooniseminaril arutati nutiseadmete ja pilvetehnoloogia mõju

Täna toimunud visiooniseminaril arutati aktuaalseid infotehnoloogiavaldkonna teemasid nagu nutirevolutsioon, pilvandmetöötlus ja andmekeskuste konvergents.

„Infotehnoloogia kiire standardiseerumine ja nutiseadmete jõudmine igasse eluvaldkonda on oluliselt mõjutanud inimeste kasutusharjumusi," lausus infotehnoloogia valdkonna arenguid Primendi juht Toomas Mõttus. "Ettevõtted, kes soovivad püsida konkurentsis ja kasutada tööprotsessile väärtust lisavaid infotehnoloogia vahendeid, peavad senised lahenduste põhimõtted ümber vaatama. Pilvandmetöötlus on muutnud kesksüsteemid võrreldes seniste süsteemidega odavamaks ning töötajad saavad nutiseadmete abil olla tulemuslikumad ringi liikudes,“ selgitas Mõttus.

Primendi lahenduste müügijuhi Aleksei Räime sõnul on soodsamatele ja töökindlamatele lahendustele üleminekul tihtipeale peamiseks takistuseks teadmatus. „Siiski lähevad Primendi kliendid pilvelahendustele üle üha kiirenevas tempos,“ sõnas Aleksei Räim.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755