Autor: Merlin Mägi • 2. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Nokia Lumia 830 saabus Eestisse

Eestis algab täna Nokia Lumia 830 müük. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Nokia Lumia 830 on erksate värvidega 5tolline peeneraldusekraan HD720 (720x1280), 10megapiksline Pureview kaamera (Zeissi optika), stereoheliga salvestamine ja sisseehitatud juhtmevaba laadimine. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Lumia 830 on eelinstallitud palju rakendusi, mis aitavad telefoni kasutamist ettevalmistada ja pärast kasutada. Muuhulgas ka rakendused HERE Maps, HERE Transit ja HERE Drive+. Võrguühenduseta režiimis töötavad kaardid ka siis kui levi pole. Lisaks leiab tuhandeid rakendusi Windows Phone'i poest.

Uut Nokia Lumia nutitelefoni müüvad Elisa ja Elion/EMT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755