Merlin Mägi • 2 oktoober 2014
Jaga lugu:

Uus Nokia Lumia 830 saabus Eestisse

Eestis algab täna Nokia Lumia 830 müük. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Nokia Lumia 830 on erksate värvidega 5tolline peeneraldusekraan HD720 (720x1280), 10megapiksline Pureview kaamera (Zeissi optika), stereoheliga salvestamine ja sisseehitatud juhtmevaba laadimine. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Lumia 830 on eelinstallitud palju rakendusi, mis aitavad telefoni kasutamist ettevalmistada ja pärast kasutada. Muuhulgas ka rakendused HERE Maps, HERE Transit ja HERE Drive+. Võrguühenduseta režiimis töötavad kaardid ka siis kui levi pole. Lisaks leiab tuhandeid rakendusi Windows Phone'i poest.

Uut Nokia Lumia nutitelefoni müüvad Elisa ja Elion/EMT.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee