Merlin Mägi • 24. oktoober 2014
Jaga lugu:

LG alustab oma uusima nutikella G Watch R müüki

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas täna, et müügile tuleb nende uusim kantav Android-seade G Watch R. Euroopas alustatakse müüki novembris Prantsusmaal, Itaalias, Hispaanias ja Suurbritannias, seejärel Põhja-Ameerikas, Aasias ja SRÜ-riikides.

LG G Watch R nutikella tutvustati esmakordselt IFA 2014 tehnoloogiamessil, kus seade sai tänu oma stiilsele välimusele ning sujuvale ja kiirele toimimisele üheks messi enimmainitud tooteks. Maailma esimesel käekella-stiilis nutiseadmel on plastikust OLED (P-OLED) ekraan ning selle välimus on inspireeritud klassikalisest käekellast. 1,3-tolline ümmargune P-OLED ekraan kasutab ära iga pikslit, tekitades erksate värvidega täpse pildi iga nurga alt ja ka päikesevalguses vaadates.

LG G Watch R-i klassikalise disaini tagab vastupidav roostevabast terasest kere ja alumiiniumist 410mAh aku. Nagu esimene LG G Watch, pakub ka G Watch R optimaalset jõudlust tänu oma tõhusale 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400 protsessorile, 4GB mälule ja 512MB muutmälule. Tänu kaitseastmele IP67 on nutikell täielikult tolmu eest kaitstud ning veekindel kuni 30 minutit kuni 1 meetri sügavusel vees. G Watch R nutikella välimust saab muuta personaalsemaks ükskõik millise 22mm laiusi kellarihmaga.

LG G Watch R pakub kuut eelnevalt alla laetud kella sihverplaadi pilti ning täiustatud energiasäästlikkust passiivses režiimis. Täiendused Android kantavata seadmete operatsioonisüsteemis lisavad G Watch R nutikellale veelgi funktsionaalsusi juurde, nagu näiteks ilma internetiühenduseta muusika mängimine. Uuendused laetakse alla sujuvalt omaniku loal läbi tema nutitelefoni.

G Watch R saadavus Baltikumis ei ole veel teada.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee