Autor: Merlin Mägi • 1. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise õpetab tudengeid murrangulisi tooteid looma 

Sel nädalavahetusel toimus TransferWise’i Tallinna kontoris arenduspäev, et anda andekatele tudengitele praktilisi kogemusi revolutsiooniliste toodete loomise vallas.

“Tahame ühest küljest tänaste andekate tudengitega varakult suhteid luua, teisalt aga pakkuda neile võimalust TransferWise’i töötajate juhendamisel praktiliselt tootearenduse protsessi kogeda. Noored saavad meie juures tarkvara prototüübi kallal töötades suhelda igapäevaselt maailma parima toote poole püüdlevate inimestega ning õpivad varakult klientide vajadusi arvesse võtma,” selgitas TransferWise’i arendusvedur Alvar Lumberg.

TransferWise plaanib kolme taolist üritust, et teadmised noortel kinnistuks ja et saaks välja selgitada parimad meeskonnad: “Iga ürituse võitjatiim saab innustavad auhinnad. Kogu sarja võitnud tiimi viime Londoni tehnoloogiakonverentsile Future Of Web Design ning kutsume nad kohtuma ettevõtte asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga meie Londoni kontorisse. Lisaks avaneb parimatele võimalus TransferWise’i tööle tulla,” rääkis Lumberg.

Lumbergi sõnul pole oluline, et osaleja oleks tingimata reaalteaduste või majandustudeng. “Pigem ootame osalema inimesi, kellel oleks maailmaparandaja pisik,” lisas ta.

TransferWise on rahvusvahelist maksete ja valuutavahetuse teenust pakkuv Eesti päritolu idufirma..

Rohkem infot arenduspäevade kohta saab lugeda siit

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755