Autor: Merlin Mägi • 5. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: TransferWise`i arenduspäev Challenge

29. novembril toimus TransferWise’i Tallinna kontoris TransferWise Challenge’i nime all esimene kolmest arenduspäevast, mille eesmärk on anda andekatele tudengitele praktilisi kogemusi tootearenduses.

Võitjatiim WeAreGoingToLondon lõi päeva jooksul teenuse prototüübi, mis võimaldab rahaülekannet teostada tavapäraste pangaandmete asemel vaid brauserilinki vahetades. "Meie lahendus, UrlPay on lihtne ja kiire viis kellegile raha saata – saadad talle brauserilingi ja kõik. Selleks pole vaja end registreerida ega isegi teisest inimesest midagi teada – kiire ja turvaline," selgitas võitjatiimi liige Stenver Jerkku. 

"Võistlus oli ülimalt huvitav ja pingeline. Meeskond oli fantastiline ja mitmekesine – terve ürituse vaidlesime üksteistega, kuidas midagi teha ja kas saaks paremini. Lõppkokkuvõttes tuli välja väga äge asi, mida tahaks ise ka kasutada," sõnas Jerkku.

Üritustesarja võitnud tiim sõidab Londoni tehnoloogiakonverentsile Future Of Web Design ning kohtub TransferWise'i asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga TransferWise'i Londoni kontoris.

Arenduspäeval osales üle 70 tudengi, kellest pooled olid välistudengid. Osalejate hulgas oli lisaks IT-tudengitele ka majandus-, juura- ja avaliku halduse tudengeid.

Järgmised arenduspäevad samas sarjas toimuvad 21. veebruaril ja 11. aprillil TransferWise’i Tallinna kontoris.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052