Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft tuli telefonitootjate perre uue Lumia 535 telefoniga

Esimene Microsofti telefon tuleb maailmas kahanevat Windowsi-turuosa kasvatama Microsofti nime ja logo kandva telefoniga Lumia 535.

Esimene Microsofti telefon reklaamib end hea kiiruse ja jõudlusega. Telefonil on libe, poleeritud vahetatav tagakaas. Värvivalikus on heleroheline, sini-must-valge ja oranž.

Ja hind on nutitelefonil 32,5 eurot tuuma kohta – neljatuumaline madalama hinnaklassi nutitelefon peaks hakkama meelitama neid, kes äppide rikkaliku maailma vastu nii suurt huvi ei tunne, aga tahavad nutitelefoni, mis kõik vajalikud asjad helistamises, meilinduses ja sotsiaalvõrkudes tõrgeteta ära teeks, vahendab Arvutimaailm.

Tehnilised andmed:

Nutitelefon Microsoft Lumia 535

Hind: 129 eurot (Klick)Ekraan: 5-tolline, IPS LCD, 540 x 960 pikslit, puutetundlik kriimustuskindel Gorilla Glass klaasProtsessor: 1,2 GHz, neljatuumalineVõrk: 3,5GKaamerad: põhikaamera 5 MP, LED välk; esikaamera 5 MP, lainurkSim kaardi tüüp: Micro SIM, 1 pesaMaksimaalne kõneaeg: 2G-s 11 tundi, 3G-s 13 tundiAku: 1905 mAh, Li-ionMälu: massmälu 8 GB (sellest 3 GB süsteemile), tasuta salvestamine pilvmälus: 15 GB, microSD mälukaardid kuni 128 GB on lisatavadOp-süsteem: Microsoft Windows Phone 8.1Ühendused: A-GPS ja GLONASS, Bluetooth 4.0 A2DP, WiFi 802.11 b/g/n, USB 2.0, 3,5GMõõtmed: 140,2 x 72,4 x 8,8 mmKaal: 146

Loe uuest telefonist ja võrdlusest Nokia Lumia 635ga pikemalt SIIT

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052